Kinderpraktijk

Gonneke Lieverdink

Over mij

Mijn naam is Gonneke Lieverdink, ik ben 41 jaar, woon samen met Bas en ben moeder van een zoon van 19 jaar. 

Mijn passie is mensen te helpen zo gelukkig mogelijk te zijn! Dit begint naar mijn idee bij een kindertijd waarin kinderen ontdekken dat ze unieke mensen zijn en dat zowel verbinding met jezelf als verbinding met anderen bijdragen aan geluk. De buitenwereld is, de realiteit is soms hard en tegelijkertijd kan iedereen vanuit zijn eigen unieke zijn een steentje bijdragen aan een gelukkiger wereld. Waar heb je wel grip op: jezelf!

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen leren denken in hun eigen mogelijkheden of zoals de schrijfster Astrid Lindgren haar Pippi Langkous meegeeft: "Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel kan!" 

Ik heb 12 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt voordat ik aan de opleiding tot Integratieve Kindertherapeut begon. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen kinderpraktijk. Inmiddels ben ik gediplomeerd Integratieve Kindercounselor en ik specialiseer me verder tot Integratieve Kindertherapeut.  Dit is waar ik van houd om te doen en dit is hoe ik mijn steentje bij wil dragen!